Марина Порошенко відвідала форумі

Марина Порошенко відвідала форумі "Дитяча Демократія"

Укрінформ
Дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Форум "Дитяча Демократія", який проходив у Київському палаці дітей та юнацтва.
У заході взяли участь майже сто учасників із шести міст України – Києва, Мелітополя, Лисичанська, Запоріжжя, Чернігова та Житомира, повідомляє офіційний сайт Президента.

За словами Марини Порошенко, молодь – основний провідник змін. «Головне бути активними і небайдужими, мати бажання діяти і досягати поставленої мети», - сказала перша леді.

Бюро змін «Дитяча Демократа» розпочало свою роботу у квітні 2018 року. За цей час молоді люди видали шрифтом Брайля книгу дитячих ессе «МИ. Що змінюємо світ», розробили серію постерів, спрямованих проти булінгу в школах, організували та провели виставку Стереотип в Арт-центрі Я-Галерея, створили ігровий простір в Універсальній публічній бібліотеці №11 Центральної бібліотечної системи Подільського району, встановили велопарковки на шкільних подвір’ях чотирьох шкіл, а також розробили й провели цикл уроків для молодших школярів з емпатії і поводження з тваринами.

Читайте також: Річниця Східного партнерства: Юнкер подякував Порошенку за роботу

У ході роботи Форуму учасники програми поділилися власними ідеями, планами, напрацюваннями, а також спільно підготували текст резолюції, яку буде направлено відповідним організаціям та представництвам для співпраці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-