ДТП із патрульним авто в Києві: Держбюро розслідувань розповіло подробиці

ДТП із патрульним авто в Києві: Держбюро розслідувань розповіло подробиці

Укрінформ
У столиці у ніч на суботу неподалік Повітрофлотського проспекту сталася ДТП за участю авто BMW і автомобіля патрульних поліцейських.

Цю інформацію Укрінформу підтвердили у прес-службі патрульної поліції.

“Так, така ДТП була, це ДТП — з потерпілими. За допомогою до лікарів зверталися двоє постраждалих — патрульних і один — водій BMW, за участі якого також була ДТП. На місці працювали слідчі”, - повідомили у прес-службі.

За інформацією прес-служби Державного бюро розслідувань, теруправлінням ДБР проводиться досудове розслідування дорожньо-транспортної пригоди, яка сталась у ніч із 10 на 11 травня 2019 року в Шевченківському районі столиці за участі автомобіля Toyota Prius Управління патрульної поліції в місті Києві.

Слідчими встановлено, що об 00:39 по проспекту Перемоги, 12, водій, керуючи автомобілем BMW 528I, здійснив зіткнення зі службовим автомобілем під керуванням інспектора управління патрульної поліції. Автомобіль Toyota Prius отримав механічні пошкодження.

Читайте також: ДТП у Харкові: Зайцева "переводить стрілки" на Дронова і просить умовний термін

Унаслідок зіткнення лейтенант поліції отримав перелом руки. Його та пасажира – старшого лейтенанта поліції - з закритою черепно-мозковою травмою доставлено до Київської міської клінічної лікарні №17.

Водій автомобіля BMW також отримав закриту черепно-мозкову травму та (попередньо) перелом ноги. Наразі він отримує медичну допомогу в цій же лікарні.

У ДБР повідомили, що за даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), проводяться першочергові слідчі дії.

Фото: dtp.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-