У Києві запускають сервіс Uber Shuttle

У Києві запускають сервіс Uber Shuttle

Укрінформ
Із 14 травня 2019 року мобільний додаток для пошуку, виклику та оплати таксі Uber запускає в Україні новий сервіс із бронювання місця в мікроавтобусі, який буде слідувати за обраними напрямками в межах міста, - Uber Shuttle. Сервіс розпочне роботу з Києва.

Про це Укрінформу повідомили в представництві Uber в Україні.

"14 травня відбудеться запуск в Україні нового пілотного сервісу Uber Shuttle, в якому візьмуть участь Джеймі Хейвуд, регіональний менеджер Uber (Велика Британія, Північна і Східна Європа), та представники влади", - зазначили в компанії.

Uber - американська компанія, що створила однойменний мобільний додаток для пошуку, виклику та оплати таксі або приватних водіїв. Він доступний у більш як 200 великих містах в 67 країнах світу.

В Україні Uber розпочав роботу в 2015 році. Сервіс працює не безпосередньо з водіями, а через компанії-посередники. На сьогодні послуги Uber доступні в Києві, Одесі, Львові, Дніпрі, Харкові, Запоріжжі та Вінниці.

Мобільний додаток Uber дає змогу користувачеві замовити машину з водієм і відстежити її переміщення до зазначеного місця; оплата послуг водія проводиться за допомогою банківської картки або готівки.

Читайте також: Uber запустив на вулиці Києва 200 електрокарів

Uber Shuttle - це сервіс із бронювання місця в мікроавтобусі, який буде слідувати за обраними напрямками в межах міста.

Uber Shuttle - третя послуга, яку Uber запускає в Україні за останні півроку, після сервісу доставки їжі Uber Eats і сервісу Green із подачею замовникам виключно електромобілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-