У столиці пройде мотофестиваль MotoOpenFest

У столиці пройде мотофестиваль MotoOpenFest

Укрінформ
У столичному парку «Муромець» 18 та 19 травня на майданчику X-Park пройде фестиваль MotoOpenFest.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, інформує прес-служба міської влади.

«Традиційно фестиваль відкриється великим Парадом байкерів, який 18 травня стартуватиме мотоколоною з вулиці Хрещатик. У рамках заходу пройдуть змагання з різних мото-дисциплін. Окрім того, будуть організовані гонки, у яких зможуть взяти участь усі, хто бажає випробувати свого залізного коня та впевнений у своїх силах. Пілоти-стайнери продемонструють свою вправність на змаганнях зі стантрайтінгу – одному з найвидовищніших видів мотоспорту», – розповів Поворозник.

Він зазначив, що цього року гостями фестивалю стане єдина в Україні група FMX-райдерів, яка добре відома своїми екстремальними виступами в дисципліні Мотофристайл в Україні та за її межами.

Читайте також: Якимчук і Чайка стали переможцями київського забігу Wings for Life World Run

Також на фестивалі представлять новий для України вид змагань – BMW Tourenduro Trophy, де кращі пілоти-ендурісти на важких і потужних мотоциклах турендуро долатимуть смугу штучних перешкод, демонструючи свої навички пілотування бездоріжжям

«Глядачі традиційно зможуть насолодитися заїздами з Суперкросу, а кожен охочий може спробувати себе в якості мотогонщика і взяти участь у нестандартному форматі дорожніх гонок – МотоТТрофі на своєму стриті, мотарді або пітбайку», – зазначив Поворозник.

Крім спортивних змагань, на глядачів та мотогонщиків чекає яскрава музична програма – легендарні британські рокери Nazareth, Pianoбой та ТНМК. Окрім того, для гостей фестивалю виступлять латвійці Dagamba, діва українського R'n'B MamaRika, рокери White і Гражданин Топинамбур та білоруси Nizky і Дай Дарогу!

Також в рамках мотофестивалю пройде виставка, де можна буде ознайомитися з новинками світових мотобрендов, поспілкуватися з топ-пілотами України і познайомитися з байк-клубами. Кожен охочий буде мати можливість знайти собі «двоколісного друга», випробувавши мотоцикл під час тест-драйву.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-