“Мінувальнику” Володимирського собору оголосили підозру і помістили у спецзаклад

“Мінувальнику” Володимирського собору оголосили підозру і помістили у спецзаклад

Укрінформ
Прокуратура оголосила підозру 35-річному киянину, який 27 квітня повідомив про "замінування" Володимирського собору, синагоги та інших культових споруд.

Про це інформує прес-служба столичної прокуратури.

"За підозрою у неправдивому повідомленні про замінування поліцейські затримали 35-річного місцевого мешканця, раніше судимого за вчинення аналогічного злочину", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вранці 27 квітня на спецлінію «102» надійшло анонімне повідомлення про замінування Володимирського кафедрального собору, розташованого на бул. Т. Шевченка, а також храмів, церков та синагоги міста.

Читайте також: У Харкові евакуювали аеропорт та залізничний вокзал — шукають вибухівку

За результатами огляду зазначених споруд фахівцями вибухотехнічної, пожежотехнічної та кінологічної служб вибухових пристроїв, а також вибухових та отруйних речовин не виявлено.

Наразі затриманому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) ККУ. Суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді утримання у спеціалізованому медичному закладі на час досудового слідства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-