Наїзд на патрульну в центрі Києва: у поліції розповіли деталі

Наїзд на патрульну в центрі Києва: у поліції розповіли деталі

Укрінформ
Стан здоров’я патрульної поліцейської, госпіталізованої після наїзду зловмисника у центрі Києва, задовільний.

Про це повідомляє Патрульна поліція на своїй сторінці у Facebook.

“Патрульну шпиталізовано до лікарні з попереднім діагнозом ЗЧМТ (закрита черепно-мозкова травма), СГМ (струс головного мозку). Її стан оцінюється як задовільний”, - йдеться в повідомленні.

У поліції також повідомили деталі інциденту. Зокрема, за їхніми даними, 21 квітня о 23:50 екіпаж патрульної поліції відпрацьовував виклик “хуліганство” на перехресті вулиць Хрещатик та Михайлівська, коли до службового автомобіля Toyota Prius раптово підбіг невідомий чоловік та сів за кермо службового авто.

“Далі різко натиснувши на педаль газу, чоловік розпочав рух, при цьому збив патрульну поліцейську, яка намагалася його зупинити, та здійснив викрадення службового авто”, - зазначається в повідомленні.

Читайте також: На Майдані поранили поліцейського і викрали службовий Prius - ЗМІ

В результаті заходів з переслідування викрадений службовий автомобіль було заблоковано та зупинено екіпажами патрульної поліції. Зловмисника затримано згідно ст. 208 КПК.

На місці працює слідчо-оперативна група.

Як повідомлялося, в ніч проти 22 квітня у центрі Києва невідомий викрав поліцейський автомобіль Toyota Prius та поранив співробітницю поліції. Правоохоронці оголосили оперативний план “Сирена”, за результатами якого згодом затримали зловмисника на Залізничному шосе.

поліціїФото: facebook.com/patrolpolice.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-