У центрі Києва почалася акція на підтримку Порошенка

У центрі Києва почалася акція на підтримку Порошенка

Відео
Укрінформ
У Києві на Майдані Незалежності розпочалася акція "Захисти Україну!" на підтримку чинного Президента Петра Порошенка як кандидата на посаду глави держави.
Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Акція розпочалася концертом відомих українських естрадних виконавців. Виступила Марія Бурмака.

Ведучі дійства анонсували виступ Президента Петра Порошенка.

Очікується, що після концертної частини відбудеться марш “Захисти Україну!”.

Учасники маршу нині збираються на площі Михайлівській. Тут представники Самооборони Майдану, "Молодіжного національного конгресу", "Вільних людей", пластуни. Вони розгорнули банери-"розтяжки" із написом "#Захисти Україну". Також вони тримають у руках державні прапори.

Читайте також: На Майдані роздають квитки на дебати у фан-зону “Олімпійського”

Очікується, що з Михайлівської площі колона вирушить до НСК "Олімпійський", де о 19.00 мають відбутися дебати між кандидатами у Президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським.

Як зазначають організатори, учасники маршу хочуть почути від кандидатів у Президенти відповіді на такі питання, як протидія Кремлю, курс НАТО, захист української мови, продовження реформ.

Акція має мирний характер, відбувається з ініціативи громадськості, без участі будь-яких штабів, адміністрацій чи органів влади, наголошують організатори.

Як повідомлялося, 14 квітня представники об’єднаної громадської ініціативи «Захисти Україну!» ухвалили звернення, в якому закликали не віддавати голос на виборах кандидату Володимиру Зеленському.

Звернення підписали, зокрема, народні депутати Юрій Шухевич, Дмитро Ярош, Микола Величкович, Андрій Левус, голова Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович, керівники УНА-УНСО, Правого сектору, Конгресу українських націоналістів та інших громадських об'єднань, відомі діячі.

Другий тур виборів Президента України пройде 21 квітня. За посаду Президента змагатимуться чинний глава держави Петро Порошенко та шоумен Володимир Зеленський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-