На прилеглих до “Олімпійського

На прилеглих до “Олімпійського" вулицях уже обмежили рух

Укрінформ
На прилеглих до Національного спорткомплексу “Олімпійський” вулицях у Києві вже обмежили рух транспорту у зв’язку із запланованими на 19.00 передвиборчими дебатами кандидатів у Президенти.
Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Проїхати не можна такими маршрутами: Троїцька Площа, площа біля квиткових кас "Палацу Спорта", вул. Еспланадна (від перехрестя з вул. Басейна до вул. Саксаганського), вул. Саксаганського (від перехрестя з вул. Еспланадна до перехрестя з вул. Шота Руставелі), вул. Жилянська (від перехрестя з вул. Велика Васильківська до перехрестя з вул. Шота Руставелі), вул. Шота Руставелі (від перехрестя з вул. Жилянська до перехрестя з вул. Саксаганського), пров. Госпітальний (від НСК "Олімпійський" до пров. Лабораторний), вул. Ділова (від перехрестя з вул. Велика Васильківська до перехрестя з вул. В.Тютюнника), вул. В.Тютюнника (від перехрестя з вул. Ділова до перехрестя з вул. І.Федорова).

Заборона на проїзд діятиме до 22.00 п’ятниці.

Біля самого НСК вже посилено патрулювання правоохоронцями. Так, за порядком на стадіоні стежитимуть службовці Нацполіції, Нацгвардії та ДСНС - усього 10 тисяч осіб.

Глядачі, які захочуть прийти на стадіон (а таких очікують близько 70 тисяч) мають дотримуватися певних правил – бути тверезими та не брати з собою речі, що несуть небезпеку іншим. Зокрема поліція вилучатиме у людей будь-які предмети, схожі на зброю (або предмети, які можуть бути використані як зброя), продукти харчування (тобто метальні предмети – яйця, овочі, фрукти), газові балончики, петарди та фаєри.

Також вхід на стадіон заборонено п’яним особам або тим, хто потенційно здатний спровокувати конфлікти, сутички й бійки.

Читайте також: У Порошенка заявили, що сцени на “Олімпійському” запропонувала команда Зеленського

Як повідомлялося, у п’ятницю, 19 квітня, на НСК заплановано передвиборчі дебати кандидатів у Президенти — шоумена Володимира Зеленського та чинного Президента Петра Порошенка.

На стадіоні вже встановлено дві сцени. Команди кандидатів запрошували своїх прихильників за принципом 50/50.

Перед дебатами — о16.00 — заплановано концерти. Дебати мають розпочатися о 19.00.

Другий тур виборів Президента відбудеться 21 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-