Київзеленбуд почав капремонт у 13 парках – КМДА

Київзеленбуд почав капремонт у 13 парках – КМДА

Фото
Укрінформ
Цього року комунальне об’єднання «Київзеленбуд» планує завершити масштабний капітальний ремонт у 13-ти столичних парках.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Наразі триває 3-тя черга капремонту у парку "Наталка" (Оболонський район), що став "золотим стандартом" для усіх зелених зон столиці. У 2019 році у рамках проекту мають з’явитися ще 2 нових дитячих майданчики загальною площею 2000 кв. м, а також нова сучасна зона для активного відпочинку та занять спортом, де облаштують бігову доріжку довжиною 400 м та два багатофункціональних ігрових поля. У частині парку, що примикає до Північного мосту, проектом передбачено збереження острівного ландшафту шляхом поєднання цих островів між собою пішохідними доріжками", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у парку "Веселка" (Шевченківський район) влаштують інженерні мережі: освітлення і поливо-зрошувальну систему газонів і квітників. Також з’являться майданчики для активного відпочинку і занять спортом, футбольний майданчик, тенісні столи, шаховий майданчик, громадська вбиральня, буде оновлено дитячі ігрові зони.

Читайте також: Кличко хоче, щоб у Києві з’явилося містечко розваг подібне до Europa-park

У КМДА зазначили, що ремонтні роботи ведуть і у скверах, зокрема, на вул. Підлісній, 2 облаштовують пішохідні доріжки, встановлять урни, лави, облаштують зелену зону.

У рамках проектів на 2019 рік також передбачено влаштування понад 50 поливо-зрошувальних систем, що дадуть можливість охопити вдвічі більше площі, ніж торік, а це понад 100 га.

Загалом комунальне об’єднання «Київзеленбуд» опікується благоустроєм 123 парків, не враховуючи 582 сквери та 3 лісопаркових господарства.

 Фото: прес-служба КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-