У Києві презентували інформаційний термінал Нацполіції

У Києві презентували інформаційний термінал Нацполіції

Фото
Укрінформ
У столиці біля будівлі Головного управління Національної поліції в місті Києві відбулася презентація інформаційного терміналу Національної поліції для ефективної співпраці поліції та громади.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це сучасний планшетний пристрій, який дозволяє за принципом тач-скрін в будь-якій точці, де він знаходиться, отримати необхідну для людини інформацію, яка, в свою чергу, спрощує процедуру взаємодії з органами поліції. Дуже просто й ефективно, але, мені здається, сучасно і перспективно, що дуже важливо", - сказав заступник голови Національної поліції України Костянтин Бушуєв.

У Києві презентували інформаційний термінал Нацполіції / Фото: Шамкін Данііл. Укрінформ

Так, за його допомогою користувачі зможуть: повідомити про правопорушення, свідками яких вони стали; записатися на особистий прийом до керівництва (слідства, відділення); оцінити взаємодію із представниками поліції та залишити відгук про їх роботу; за допомогою інтерактивної мапи визначити адресу та контактні дані свого дільничого офіцера; повідомити про випадки корупції відповідальним підрозділам, ознайомитися з інтерактивною мапою небезпечних місць.

Також у цьому інформаційному терміналі є функція “Я-дитина”, через яку дитина може повідомити, що вона в біді. Так, при запуску цього модулю інформація передається найближчому відділенню для оперативного виклику працівника поліції.

Читайте також: Напередодні й під час виборів кількість нарядів поліції збільшать

Зокрема, через цей інформтермінал також можна ознайомитися із загальною інформацію про Нацполіцію, її структурою та знайти контакти підрозділів, дізнатися про відділення поліції та графік прийому громадян, ознайомитися з інформацією про зниклих громадян, дітей і тих, хто переховується від правоохоронних органів, ознайомитися із пам'ятками про права потерпілих, свідків, затриманих у кримінальних та адміністративних правопорушеннях.

У подальшому ще два термінали налаштовуються для роботи у Шевченківському та Голосіївському районних управліннях поліції Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-