Загибель працівника АП: підозрюваного арештували без права на заставу

Загибель працівника АП: підозрюваного арештували без права на заставу

Укрінформ
Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід для чоловіка, підозрюваного у нападі на працівника Адміністрації Президента, у вигляді арешту без права на заставу.

Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

“Шевченківський райсуд столиці задовольнив клопотання Київської місцевої прокуратури N10 та заарештував на 60 діб іноземця, який підозрюється у розбійному нападі на співробітника Адміністрації Президента України, після якого потерпілий помер”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 25-річному громадянину Вірменії інкримінують ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя особи, яка зазнала нападу).

Уточнюється, що особу другого нападника встановлюють.

Як повідомляв Укрінформ, працівника Адміністрації Президента України Олександра Бухтатого знайдено мертвим вранці 14 березня у Шевченківському районі столиці.

Столична поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) та за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу.

Читайте також: Громадянину Вірменії повідомили про підозру у нападі на співробітника АП

Про підозру у вчиненні розбійного нападу на працівника АПУ повідомили 25-річному громадянину Республіки Вірменія. Особа іншого зловмисника, який брав участь у нападі, встановлюється.

Олександру Бухтатому було 46 років. Кандидат наук з державного управління. Працював головним консультантом Головного департаменту інформаційної політики АПУ.

Фото: Прокуратура міста Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-