Штормовий вітер 39 разів

Штормовий вітер 39 разів "вимикав" світло у Києві

Укрінформ
ДТЕК Київські електромережі 11 березня зафіксував у 2,5 раза більше заявок про знеструмлення через штормовий вітер.

Про це Укрінформу повідомила прес-служба енергохолдингу.

"У Києві 11 березня через погіршення погодних умов - дощу та шквального вітру від 15 до 20 метрів в секунду, різко збільшилася кількість аварійних відключень електроенергії. Колл-центр ДТЕК Київські електромережі зафіксував в 2,5 раза більше заявок про знеструмлення, ніж у звичайні дні. Центр міста і східна частина Лівого берега не постраждали. В інших районах зусилля аварійних бригад спрямовані на якнайшвидше відновлення електропостачання. Станом на 9.00 12 березня роботи проводилися за останніми 10 заявками про відключення ", - йдеться в повідомленні.

В Київських елетромережах зауважили, що у понеділок штормовий вітер став причиною 39 часткових відключень кабельних та повітряних ліній в 6 районах: Голосіївському, Солом'янському, Святошинському, Оболонському, Дніпровському, Дарницькому.

Читайте також: Буревій знеструмив на Рівненщині 30 населених пунктів

Найбільш масштабним стало відключення у Голосіївському районі - було повністю знеструмлено 22 трансформаторних підстанції і ще 30 були знеструмлені частково. Без світла залишилися 224 багатоквартирних житлових будинки, 482 приватних та 35 установ.

"Завдяки професійним діям енергетиків ДТЕК Київські електромережі аварія була ліквідована в максимально можливі для такої позаштатної ситуації терміни - протягом 3 годин світло з'явилося у всіх споживачів", - наголосили у профільному відомстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-