Убитий Кисельов не був свідком у справі “діамантових прокурорів” - ГПУ

Убитий Кисельов не був свідком у справі “діамантових прокурорів” - ГПУ

Укрінформ
Вбитий власник ювелірного заводу Сергій Кисельов не був свідком у так званій справі "діамантових прокурорів”.

Про це у Facebook повідомив речник Генпрокуратури Андрій Лисенко.

“Вбитий громадянин Кисельов не має процесуального статусу в кримінальному провадженні, яке розслідувала Генпрокуратура. Він не був ні свідком, ні заявником, ні потерпілим у провадженні, яке вже слухається кілька років в суді, де на лаві підсудних перебувають колишні прокурори Корнієць та Шапакін. Відповідно, заява про нібито вбивство головного свідка у справі "діамантових прокурорів — неправда!” - написав Лисенко.

Як повідомлялося, 5 березня у Києві був убитий чоловік. Столична поліція відкрила справу.

Екс-заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе повідомив, що вбитий, власник ювелірного заводу Сергій Кисельов, був одним зі свідків у справі "діамантових прокурорів".

Читайте також: Вбивство чоловіка у “Мерседесі”: поліція розглядає кілька версій

5 липня 2015 року під час спецоперації СБУ і ГПУ були затримані заступник начальника Головного слідчого управління ГПУ Володимир Шапакін і заступник прокурора Київської області Олександр Корнієць за підозрою у вимаганні хабара в особливо великих розмірах. Під час обшуків у них знайшли 500 тис. дол. готівкою, коштовності, цінні папери і незареєстровану вогнепальну зброю. У Корнійця, серед іншого, знайшли 65 діамантів, чому його й назвали "діамантовим прокурором".

Фото: Відділ комунікації поліції Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-