У Києві затримали жінку, яка залишила новонароджене немовля у покинутій будівлі

У Києві затримали жінку, яка залишила новонароджене немовля у покинутій будівлі

Відео
Укрінформ
Київські правоохоронці затримали жінку, яка залишила свою новонароджену дитину у покинутій будівлі у Голосіївському районі.

Про це повідомляє поліція Києва.

"До чергової частини Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення про те, що тиждень тому місцева мешканка була вагітна і народила, але дитинки біля неї немає. На вулицю Фрометівську виїхала слідчо-оперативна група, аби перевірити цю інформацію", - розповіли у правоохоронному відомстві.

Як зазначається, під час спілкування із працівниками поліції 35-річна жінка зізналася, що народила вдома, пологи були передчасними. За її словами, дівчинка народилася мертва, тож породілля поклала тільце у пакет і залишила його у зруйнованому будинку.

Киянка сама показала це місце, де немовля й виявили правоохоронці.

Для встановлення причини смерті тіло дитини направили на судово-медичну експертизу, а породіллю - в управління поліції. Тепер із нею спілкуються слідчі.

Читайте також: В Японії виписали з лікарні найменшу дитину у світі, яка вижила

Подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Голосіївського управління поліції. Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за статтею 117 (Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Раніше, 1 березня, у лісосмузі неподалік від вулиці Старобориспільської у Києві було виявлено пакет із тілом новонародженої дитини. Розпочато кримінальне провадження за статтею 117 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-