Водій-втікач, який

Водій-втікач, який "підпалив" авто у Києві, сам прийшов до поліції

Укрінформ
Поліція затримала водія BMW X5, який вночі 16 лютого втік з місця смертельної ДТП у столиці.

Про це повідомила прес-служба поліції Києва у Facebook.

"Водія "BMW", 1998 року народження, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він разом із адвокатами прийшов у поліцію. З ним проводитимуть слідчі дії. Окрім того, його відвезуть до лікаря-нарколога з метою відібрання біологічних зразків для встановлення ступеню алкогольного або наркотичного сп‘яніння", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Смертельна ДТП у Києві: BMW протаранив паркан і “підпалив” Lanos

Як зазначається, до обрання міри запобіжного заходу водій перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

Як повідомляв Укрінформ, на Столичному шосе у Голосіївському районі близько першої години ночі сталась ДТП. Правоохоронці попередньо встановили, що водій автомобіля BMW X5 виїхав за межі проїзної частини, протаранив огороджувальний паркан і, зіткнувся із Daewoo.

Внаслідок зіткнення Daewoo загорівся: згодом у салоні виявили тіло пасажирки, а чоловіка, котрий був за кермом, із тілесними ушкодженнями госпіталізували.

За фактом смертельної автопригоди правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Окрім того, вирішується питання щодо додаткової правової кваліфікації події за ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-