Столична служба зайнятості торік працевлаштувала 19 тисяч безробітних

Столична служба зайнятості торік працевлаштувала 19 тисяч безробітних

Фото
Укрінформ
Київський міський центр зайнятості протягом 2018 року працевлаштував понад 19 тисяч безробітних.

Про це під час прес-конференції в Укрінформі на тему: «Київський міський центр зайнятості: новації в наданні послуг на ринку праці» повідомив директор Київського міського центру зайнятості Віктор Білич.

“У цілому динаміка позитивна фактично по всіх показниках. Кількість працевлаштованих понад 19 тисяч осіб, з тих, які були безробітними. В тому числі працевлаштовано оперативно до надання статусу безробітного майже 35% осіб”, - сказав Білич.

За його словами, у 2018 році збільшилася кількість роботодавців, котрі співпрацювали зі столичними центрами зайнятості. Таких у 2018 році було 16,2 тисячі.

Читайте також: У Києві працевлаштовано 1345 осіб

Кількість вакансій на ринку праці, які пропонували роботодавці у 2018 році, становила 70,7 тисячі. “Це майже на 7 тисяч більше, ніж таких позицій було у 2017 році. Ринок праці оживає, робота є”, - зазначив Білич.

Директор КМЦЗ також підкреслив, що у Києві розташовано 25 підприємств, на яких працюють, за офіційними даними, 1,8 млн працівників. Майже дві третини зайнятого населення Києва мають вищу освіту.

“Щороку приймаються на роботу, чи на нову роботу, чи по переходу на нову роботу, понад 300 тисяч осіб в місті Києві”, - наголосив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-