На дорогах столиці працюють 367 одиниць спецтехніки - КМДА

На дорогах столиці працюють 367 одиниць спецтехніки - КМДА

Фото
Укрінформ
З ночі 367 одиниць спецтехніки та 32 бригади з ручного прибирання підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» працюють на вулично-дорожній мережі, щоб не допустити ускладнень на дорогах столиці та забезпечити рух транспорту і пішоходів.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Вночі, щоб не допустити утворення слизькості та снігових накатів, автодорівці приступили до обробки посипальними матеріалами доріг та вулиць столиці. Першочергово обробка була проведена на мостах, шляхопроводах, спусках та підйомах, а також магістральних вулицях та вулицях, якими курсує громадський транспорт", - зазначається у повідомленні.

Для обробки та очищення від снігу тротуарів та зупинок громадського транспорту, які обслуговують підприємства корпорації «Київавтодор», задіяно трактори зі спеціальним снігоочисним обладнанням, новітня техніка європейського виробництва Bucher та 32 бригади з ручного прибирання.

Зранку дорожники продовжують роботу у посиленому режимі, зокрема тривають роботи з очищення від снігу вулиць місцевого значення та підходів до пішохідних переходів.

Читайте також: Киян попереджають про ускладнення погоди

Фахівці комунальної корпорації «Київавтодор» уважно слідкують за ситуацією на вулично-дорожній мережі та вживають усіх заходів, щоб забезпечити для водіїв та пішоходів безпечні умови пересування столицею.

 Фото: прес-служба КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-