У Києві вже понад добу горять склади - ліквідація триває

У Києві вже понад добу горять склади - ліквідація триває

Укрінформ
Рятувальники столиці України продовжують гасіння пожежі на вулиці Червоноткацькій, 69 у Києві вже більше доби. Існує загроза руйнування будівельних конструкцій.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила начальник сектору зв’язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю Головного Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій Світлана Водолага.

“Ліквідація пожежі продовжується. Наразі без особливих змін. Пожежа триває на загальній площі 1,5 тис. кв. метрів. Відбулися руйнування у приміщенні складу, існує загроза руйнування будівельних конструкцій”, - зазначила Світлана Водолага.

За її словами, приміщення складу вигоріло повністю.

Читайте також: Рятувальники вже майже добу гасять пожежу на складах в Києві

Наразі місці події працює 27 одиниць основної та спеціальної техніки та 97 чоловік особового складу.

Як повідомляв Укрінформ, 2 лютого 2019 року об 11:52 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу в чотириповерховій складській будівлі на вул. Червоноткацькiй, 69, що у Деснянському районі столиці. За попереднiми даними, зайнялось складське приміщення, де знаходилися пластиковi та паперовi матерiали, а також електронiка. О 23:03 2 лютого пожежу було локалізовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-