У Києві облаштують майже два десятки нових скверів та парків

У Києві облаштують майже два десятки нових скверів та парків

Укрінформ
На пленарному засіданні Київської міської ради депутати прийняли рішення про облаштування у столиці 17-ти нових скверів та одного парку.

Про це повідомляє прес-служба Київради

"Парк відпочинку з’явиться на вулиці Теремківській, 2А-6 у Голосіївському районі. Площа земельної ділянки становить 4,24 га", - йдеться в повідомленні. Нові сквери, як зазначається, облаштують за наступними адресами: - на перетині вул. Рейтарської та вул. Стрілецької у Шевченківському районі; - на вул. Кіото, 5-9 у Деснянському районі; - на вул. Митрополита Андрея Шептицького, 1/2 у Дніпровському районі; - на вул. Мілютенка, 25 у Деснянському районі; - на вул. Шолом-Алейхема, 11-А у Деснянському районі; - на вул. Садовій, 14-А у Дніпровському районі; - на перетині просп. Лісового та вул. Братиславської у Деснянському районі (два сквери площею 0,4 та 0,17 га); - на просп. Лісовому, 12 у Деснянському районі; - на просп. Лісовому, 8 у Деснянському районі; - на просп. Лісовому, 4-А у Деснянському районі; - на вул. Маршала Жукова, 4 у Деснянському районі; - на перетині просп. Маяковського, 14/13 та вул. Драйзера, 11 у Деснянському районі; - на просп. Повітрофлотському, 26 у Солом’янському районі;

- на вул. Маршала Рибалка, 5 - 7/18 у Шевченківському районі; - на вул. Малоземельній у Дарницькому районі; - на просп. Повітрофлотському, 11-13 у Солом’янському районі.

Читайте також: Київрада розірвала договір про скандальну забудову на Осокорках

Створення скверів та парку забезпечить законні права та інтереси містян, сприятиме підвищенню рекреаційної привабливості столиці, збереженню зелених насаджень, розвитку зелених зон та позитивному впливу на соціально-культурний розвиток громадян. За ділянками доглядатиме та утримуватиме їх КО “Київзеленбуд”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-