Київ закриють для вантажівок через снігопад

Київ закриють для вантажівок через снігопад

Укрінформ
У зв’язку зі складними погодними умовами – значним снігом та хуртовиною, в’їзд у Київ великогабаритного транспорту буде заборонено із 17:00 до 21:00.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Це дозволить мінімізувати виникнення заторів на автошляхах та забезпечити рух снігоприбиральної техніки. Про введення такої заборони буде повідомлено додатково. Просимо водіїв врахувати цю інформацію при формуванні маршрутів через Київ", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, на маршрутах громадського транспорту через сніг та ожеледицю введено оперативне положення – курсування з відхиленням від графіка руху.

Також КМДА інформує, що із метою оперативного реагування на погодні явища, що відповідають жовтому рівню небезпеки, із 09:00 23 січня на цілодобовий режим переведено функціонування Штабу з організації заходів щодо протидії загрозам під час ускладнення погодних умов.

Читайте також: Зубко: через штормове попередження штаби всіх рівнів працюватимуть цілодобово

Як повідомлялося, служби комунальної корпорації "Київавтодор" працюють у посиленому режимі. Так, уночі у столиці чергували 387 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки КК "Київавтодор", а також 54 бригади з ручного прибирання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-