Названі місця у Києві, де можна купатися на Водохреще

Названі місця у Києві, де можна купатися на Водохреще

Укрінформ
Цього року для святкування Водохреща у межах Києва буде облаштовано 12 локацій, на яких чергуватимуть рятувальники та медики.

Про це на прес-конференції у п'ятницю сказав головний фахівець сектору зв'язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю Головного управління ДСНС України у Києві Олександр Макушенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У столиці на 12 спеціально облаштованих локаціях будуть працювати рятувальники ДСНС, Київської служби порятунку, а також комунального підприємства "Плесо", - зазначив Макушенко.

Зокрема, у Дніпровському районі це пляжі "Дитячий" (біля каплички у Гідропарку), "Венеція" (острів Долобецький), "Передмістна Слобідка" (Гідропарк, навпроти Києво-Печерської лаври), "Тельбін" (проспект Павла Тичини), "Райдужний" (озеро Райдужне, вул. Марка Черемшини) та "Центральний" (Труханів острів). На Оболоні - пляжі "Вербний" (озеро Вербне, вул. Приозерна) та "Пуща-Водиця" (ставок Горащиха, 7-ма лінія), місце масового відпочинку "Наталка" (затока Оболонь, вул. Прирічна) , парк "Наталка" (вул. Оболонська Набережна) та Іорданське озеро (проспект Бандери). Деснянський район — зона відпочинку "Троєщина" (вул. Оноре де Бальзака).

Читайте також: У Гідропарку поставлять цистерну зі святою водою

Він наголосив, що разом з рятувальниками чергуватимуть і медики.

"На 12 локаціях чергуватимуть 35 рятувальників ДСНС та 45 рятувальників від КМДА, а також від "Плеса". Буде задіяно 12 одиниць техніки", - зазначив Макушенко, додавши, що рятувальники тісно взаємодіятимуть із медиками.

Раніше повідомлялося, що цього року для святкування Водохреща КП "Плесо" облаштувало в межах Києва 11 локацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-