Кличко розповів про плани модернізації залізничного вокзалу Києва

Кличко розповів про плани модернізації залізничного вокзалу Києва

Фото
Укрінформ
Перетворити до травня Центральний залізничний вокзал Києва на сучасний європейський об'єкт можна лише спільними зусиллями КМДА, Мінінфраструктури, поліції та «Укрзалізниці».

На цьому наголосив міський голова Києва Віталій Кличко під час ініційованої ним виїзної наради щодо наведення ладу на центральному залізничному вокзалі столиці, повідомляє прес-служба КМДА.

«Робоча група протягом двох тижнів ці питання (щодо благоустрою території вокзалу - ред.) відпрацює, потім ми зустрінемося і ухвалимо вже детальний план наших скоординованих дій. Щоб до травня центральний залізничний вокзал і територія навколо нього виглядали сучасно і по-європейськи», - заявив Кличко.

Кличко розповів про плани модернізації залізничного вокзалу Києва / Фото: прес-служба КМДА

За його словами, йдеться про благоустрій території, заміну асфальтового покриття, наведення ладу з паркуванням, упорядкування торгівлі.

Читайте також: У Києві біля метро «Почайна» капітально відремонтують мости

Столичний мер наголосив, що протягом року десятки мільйонів людей користуються залізничним вокзалом, тож необхідно привести його в належний стан, аби пасажири почувалися комфортно і їхні перші враження від столиці були позитивними.

Кличко разом з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном та начальником Головного управління Національної поліції у м. Києві Андрієм Крищенком оглянув приміщення залізничного вокзалу та прилеглу територію.

 Фото: прес-служба КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-