Рятувальники пояснили, що вибухнуло у торговельному центрі Києва

Рятувальники пояснили, що вибухнуло у торговельному центрі Києва

Укрінформ
Вибух в столичному торговому центрі "Мармелад" стався під час технічного обслуговування автоматизованих систем протипожежного захисту.

Про це повідомило ГУ ДСНС України в Києві.

"О 12:07 по прибуттю на місце події пожежно - рятувального підрозділу, було встановлено, що в загальному коридорі технічних приміщень на 4 поверсі в ТЦ “Мармелад”, під час технічного обслуговування автоматизованих систем протипожежного захисту об'єкту стався вибух аерозольного тестера", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що травми верхніх кінцівок отримав працівник обслуговуючої організації 1988 року народження, якого було негайно госпіталізовано.

Читайте також: У столичному торговельному центрі стався вибух, є потерпілий

Внаслідок вибуху пожежі не відбулося, підрозділи Головного управління ДСНС України у м. Києві до роботи не залучалися. Обслуговуючий персонал та відвідувачі самостійно вийшли на безпечну відстань до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

Як повідомляв Укрінформ, у суботу близько 12-ї години у чергову частину поліції Києва надійшла інформація, що по вул. Борщагівській у торговому центрі пролунав вибух. Постраждав чоловік, який намагався перевірити пожежну сигналізацію в офісному приміщенні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-