Бориспіль відновив прийом міжнародної пошти, призупинений на свята

Бориспіль відновив прийом міжнародної пошти, призупинений на свята

Укрінформ
Аеропорт Бориспіль відновив повноцінний прийом міжнародних відправлень АТ "Укрпошта", призупинений на новорічно-різдвяны свята - з 24 грудня до 4 січня - через обмежені можливості аеропорту. Стандартні терміни доставки міжнародних посилок будуть відновлені до кінця січня.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі "Укрпошти".

"Аеропорт Бориспіль відновив повноцінний прийом на експорт пошти. Наразі оброблюється пошта, прийнята раніше, але яка не була відвантажена через обмежені можливості аеропорту на завантаження. Укрпошта планує повернутися до стандартних термінів доставки вже до кінця січня. Вся імпортна пошта, яка протягом ембарго в період з 24 грудня до 4 січня не приймалась аеропортом наразі прибуває до Києва та передається на опрацювання", - йдеться в повідомленні.

Для прискорення стабілізації ситуації Укрпошта домовилась з усіма партнерськими авіалініями про збільшення щоденної квоти вивозу пошти на кожному рейсі додатково до 30% від планової норми.

Читайте також: Укрпошта попереджає про затримки із доставкою у семи областях

Крім того, на усі робочі зміни виведений додатковий персонал, а також активно задіяна технологія обробки вантажів та пошти із залученням приватних сертифікованих хендлінгових компаній для обслуговування виділених рейсів на імпорт і експорт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-