Побиття конструктора “Антонова”: проти поліцейських відкрили справу

Побиття конструктора “Антонова”: проти поліцейських відкрили справу

Укрінформ
Київська місцева прокуратура №9 порушила кримінальну справу відносно поліцейських за фактом побиттям співробітника КБ ім. Антонова.

Про це інформує прес-служба столичної прокуратури.

Зазначається, що 27 грудня минулого року до слідчого відділу Солом’янського управління поліції ГУ Національної поліції у м. Києві надійшла заява щодо побиття співробітника КБ імені Антонова через начебто його причетність до шахрайських дій при обміні валюти.

За вказаним фактом слідчі поліції внесли до ЄРДР відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України та розпочато досудове розслідування.

У ході вивчення процесуальними керівниками матеріалів кримінального провадження, а також проведення безпосереднього допиту потерпілого, Київською місцевою прокуратурою №9 встановлено обставини, які свідчать про можливу причетність до вказаної події працівників поліції.

Читайте також: ДБР перевіряє, чи причетні поліцейські до побиття конструктора “Антонова”

У подальшому прокурори внесли до ЄРДР відомості щодо вчинення працівниками поліції кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 365 КК України (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) і передали справу на розслідування до Територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-