У Києві суд заарештував копа, який пограбував дитину

У Києві суд заарештував копа, який пограбував дитину

Укрінформ
Печерський райсуд Києва 22 грудня обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи застави для поліцейського, який у парку із ножем напав на 12- річну дитину.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

“У суботу, 22.12.2018, за процесуального керівництва відділу організації та процесуального керівництва досудовим розслідуванням, яке здійснюється слідчими столичного територіального управління ДБР прокуратури міста Києва Печерський райсудом столиці обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави для поліцейського, який із застосуванням ножа вчинив зухвалий розбійний напад на 12-річну дівчинку”, - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі поінфомували, що цей розбійний напад стався 20 грудня біля кінотеатру «Тампере» - 22-річний поліцейський напав на дівчинку, яка поверталась додому парком.

Читайте також: У Києві поліція зі стріляниною затримала іноземців-крадіїв

“Погрожуючи ножем, поліцейський заволодів мобільним телефоном дитини та намагався втекти, проте його встигли затримати перехожі, які стали свідками нападу. Для уникнення відповідальності чоловік марно намагався скористатись своїм статусом поліцейського та службовим посвідченням”, - зазначається у повідомленні.

Правоохоронцю інкримінують вчинення злочину, передбаченого ст. 187 КК України (розбій). Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-