У Кличка спростовують

У Кличка спростовують "сніговий апокаліпсис" у Києві

Укрінформ
У КМДА спростували інформацію про "сніговий апокаліпсис" у столиці.

Це навчання, повідомляє прес -служба КМДА.

"Документ про погіршення погодних умов у Києві у період із 18 до 21 грудня, поширений низкою ЗМІ, призначений для проведення навчань структурних підрозділів КП "Київтеплоенерго" та не є офіційним прогнозом Українського гідрометцентру", - зазначили у мерії.

Зокрема, зазначається, що факсограма є внутрішнім документом КП "Київтеплоенерго". На підприємстві системно проходять навчання з метою посилення ефективності роботи в умовах снігопадів, пониження температури тощо.

Наразі КП "Київтеплоенерго" проводить внутрішню роботу для встановлення обставин, як зазначений документ потрапив у публічний доступ і став причиною дезінформації.

У КМДА просять у новинах використовувати офіційний прогноз Українського гідрометцентру. Згідно із ним, у Києві 18 грудня хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі 8-10º морозу, вдень 6-8º морозу.

19 грудня у столиці також не очікується істотних опадів, температура вночі 9-11º морозу, удень 6-8º морозу. Вітер 5-10 м/с.

Читайте також: У Києві - ожеледиця: як правильно ходити та падати

20 грудня – без істотних опадів, температура вночі 9-11º морозу, удень 4-6º морозу. Вітер 5-10 м/с.

У разі суттєвого погіршення погодних умов, про це обов’язково буде повідомлено на Офіційному порталі Києва та у соціальних мережах столичної влади.

Раніше низка ЗМІ повідомили, що головам райадміністрацій столиці були розіслані факсограми з попередженням про серйозне погіршення погоди у зв’язку з переміщенням в західному напрямку активного циклону, а також про зниження температури до - 20 градусів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-