Брати Клички у Німеччині взяли участь у благодійному телемарафоні

Брати Клички у Німеччині взяли участь у благодійному телемарафоні

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко та екс-чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Володимир Кличко взяли участь у благодійному телемарафоні зі збору пожертв для допомоги дітям у багатьох країнах світу.

Марафон щороку проводить у Берліні німецький фонд "Серце дітям", повідомляє сайт Віталія Кличка

“Цей благодійний проект демонструє, що чужих дітей і чужих проблем не буває. Тому з року в рік ми з братом долучаємося до такої ініціативи, що порушує гострі соціальні проблеми, які треба вирішувати в усьому світі, і закликаємо робити благодійні внески всіх небайдужих людей», - зазначив Віталій Кличко.

Німецька благодійна організація "Серце дітям" була заснована у 1978 році. Щороку фонд проводить телемарафон, під час якого збирає пожертви на благодійні цілі. Організація підтримує дитячі клініки, дитсадки, школи та спортивно-освітні проекти. У марафоні беруть участь відомі політики, бізнесмени, спортсмени, актори, громадські діячі, які самі роблять пожертви і закликають до цього інших.

Брати Клички - постійні учасники телемарафону. Вони закликають людей долучатися до благодійної акції та приймають телефонні дзвінки в прямому ефірі, таким чином, за їх допомоги збирається значна частина коштів. Усі зібрані на заході гроші йдуть на реалізацію благодійних проектів фонду у різних країнах світу.

Читайте також: Кличко заявляє про залучення інвестицій, щоб замінити тепломережі

Починаючи з 2008 року, завдяки допомозі благодійників, які зробили пожертви через фонд, в Україні вдалося втілити майже 300 проектів. Це - і допомога в лікуванні важких захворювань у дітей, фінансування операцій для українських дітей за кордоном, ремонти шкіл, спортивних та соціальних об’єктів. Також у жовтні 2014 року мер Києва Віталій Кличко передав дитячій спеціалізованій лікарні “Охматдит” комплекс медичного обладнання на суму 3,1 млн грн, яке було придбано на кошти від фонду "Серце дітям" за ініціативою “Фонду Кличків”.

Загалом за роки діяльності фонд "Серце дітям" залучив від благодійників понад 330 млн євро, які спрямував на реалізацію благодійних проектів у багатьох країнах світу.

 Фото: прес-служба КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-