КМДА підготувала спецтехніку до снігопадів

КМДА підготувала спецтехніку до снігопадів

Фото
Укрінформ
Спецтехніка Комунальної корпорації «Київавтодор» готова оперативно розпочати роботи в столиці у разі погіршення погоди.

Про це повідомляє КМДА.

"У зв'язку із прогнозованим Укргідрометцентром погіршенням погодних умов спецтехніка КК «Київавтодор» розташована на вихідних позиціях та готова оперативно приступити до роботи", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що готові до роботи також бригади з ручного прибирання. Разом з малогабаритною спецтехнікою (тракторами, мінінавантажувачами, машинами «Bucher») вони забезпечуватимуть обробку протиожеледними матеріалами та прибирання від снігу тротуарів, зупинок громадського транспорту, підходів до наземних та підземних пішохідних переходів, які обслуговуються шляхово-експлуатаційними підприємствами «Київавтодору».

КМДА заявила про готовність спецтехніки до снігопадів/Фото: КМДА

Фахівці наголошують, що наразі головне завдання – не допустити ожеледицю на дорогах та вулицях міста, адже погодні умови – мокрий сніг та температура повітря близько 0°С–1°С – швидко перетворюють вологий асфальт на ковзанку. Вже проведено обробку протиожеледними матеріалами найбільш вразливих до утворення ожеледі ділянок вулично-дорожньої мережі – мостів, шляхопроводів, спусків та підйомів.

Читайте також: Київрада зробила крок до розірвання угоди зі скандальним забудовником Осокорків

Адміністрація Київавтодору звертається до водіїв із проханням бути уважними та обережними на дорогах, дотримуватись правил дорожнього руху та не залишати свої автомобілі на узбіччях вулиць і доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-