У Києві відбудеться фестиваль швидкої драми

У Києві відбудеться фестиваль швидкої драми "Мовчання - не золото"

Укрінформ
У Києві у грудні відбудеться фестиваль швидкої драми "Мовчання - не золото", він розповість про Україну, в якій ми живемо.

Про це повідомила Укрінформу PR-директор Театру Переселенця Анастасія Пугач.

"Фестиваль відбудеться одразу на двох майданчиках: PostPlay театрі (Нижньоюрківська, 31) та Izone (Набережно-Лугова, 8) з 14-го по 16 грудня. Впродовж 14 днів, починаючи з 1 грудня, провідні українські драматурги Максим Курочкін, Анастасія Косодій, Наталя Блок напишуть п’єси. Ці тексти поставлять режисери з України та Великої Британії Дейзі Хейз, Дмитро Захоженко, Пьотр Армяновський. Куратор фестивалю швидкої драми - британський драматург та режисер Джек Кловер", - ідеться в повідомленні. 

Фестиваль швидкої драми є спільним проектом Театру Переселенця та "Театру за два тижні". 

Читайте також: Твори переможців конкурсу "Кримський інжир" видадуть книжкою

"На думку авторів проекту, театр має бути швидким, реагувати на сучасні події. Він може бути недосконалим, але повинен бути чесним. Формат "Театр за два тижні" пропонує структуру, згідно з якою протягом двох тижнів вистава проходить шлях від задуму, написання п’єси та репетицій із режисером до сценічного показу. Така жорстка концепція дає свободу драматургу та режисеру, вивільняючи їх від тиску часу та наявності грошей. Постановки створюватимуться з нуля, в них ітиметься про сьогоднішню Україну", - зазначається в прес-релізі. 

Програма фестивалю розрахована таким чином, щоб кожен глядач мав можливість подивитися усі три вистави. При цьому, в один день гратимуть одразу дві вистави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-