У центрі Києва внаслідок стрілянини постраждав чоловік

У центрі Києва внаслідок стрілянини постраждав чоловік

Укрінформ
Столичні правоохоронці встановлюють обставини стрілянини на вулиці Велика Васильківська у центрі Києва, у результаті якої постраждав чоловік.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

«За попередньою інформацією, між чоловіками виникла сутичка. У результаті один із них кілька разів вистрілив в опонента із травматичної зброї. Потерпілий із непроникаючими пораненнями госпіталізований, з іншим фігурантом спілкуються слідчі», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до чергової частини Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення про те, що чути постріли та поранено чоловіка на вулиці Велика Васильківська. На виклик прибули патрульні, слідчо-оперативна група та лікарі.

Як розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин, правоохоронці оглянули місце події та поспілкувалися зі свідками і очевидцями, переглянули записи з камер відеонагляду, а також опитали учасників інциденту. За словами одного із чоловіків, він вийшов із кафе та попрямував до свого автомобіля. У цей момент до нього підійшов невідомий, який нібито намагався відібрати гаманець. Аби захиститися, він здійснив у незнайомця кілька пострілів із травматичної зброї.

Читайте також: У центрі Брюсселя озброєний чоловік поранив поліцейського

Пораненого учасника інциденту госпіталізували. Він розповів правоохоронцям, що поблизу кафе у нього виникла сутичка з невідомим, у результаті чого той його поранив. Ці покази зараз перевіряють слідчі.

«За фактом події розпочаті кримінальні провадження за попередньою правовою кваліфікацією за частиною першою статті 15 (Замах на злочин), частиною першою статті 186 (Грабіж) та частиною першою статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Після перевірки зібраних матеріалів можлива додаткова кваліфікація події», - додав Волошин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-