Киянам запропонують безкоштовно вивчити три іноземні мови - Кличко

Киянам запропонують безкоштовно вивчити три іноземні мови - Кличко

Фото
Укрінформ
У 2019 році Київська міська державна адміністрація відкриє Київський освітній хаб, де можна безкоштовно вивчати іноземні мови.

Про це на відкритті фінального етапу Першого чемпіонату з англійської мови серед шкіл Києва сказав київській міський голова Віталій Кличко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Зважаючи на популярність вивчення іноземних мов, міська влада з початку наступного року планує запустити постійний діючий проект «Київський освітній хаб». Я переконаний, що кожен киянин повинен вивчати іноземні мови і вміти спілкуватися ними. Це рішення вже затверджено на рівні міської адміністрації і зараз проходить погодження профільними комісіями. З наступного року кияни зможуть безкоштовно навчатися англійській, німецькій, французькій мовам. Також для наших іноземних гостей ми запускаємо навчання української мови», - сказав Віталій Кличко

Він додав, що очікувана кількість слухачів Київського освітнього хабу - 100 тисяч осіб.

Читайте також: Кличко планує збудувати перший "швидкісний коридор" на Троєщину

Кличко повідомив, що рішення про створення такого хабу було прийнято зважаючи на великий попит киян брати участь у проекті «Київ заговорить англійською» від Асоціації інноваційної та цифрової освіти та соціального проекту вивчення іноземних мов Lingva.Skills, який реалізовувався протягом 2018 року. Так, за рік організатори отримали понад 70 тисяч заявок, а з самого початку передбачалося навчання 10 тисяч осіб.

Програму для Київського освітнього хабу розробляє український лінгвіст, викладач іноземних мов Віталій Зубков, який є автором проекту Lingva.Skills.

Фото: прес-служба КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-