Пошкодження тепломереж необхідно ліквідовувати протягом доби - Кличко

Пошкодження тепломереж необхідно ліквідовувати протягом доби - Кличко

Укрінформ
Будь-які пошкодження тепломереж, що призводять до проблем з опаленням у киян, мають ліквідовуватись упродовж доби.

Про це під час робочої наради заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми повинні забезпечити наступне: ліквідація пошкоджень комунікацій, від яких залежить подальше опалення будинків та квартир, має здійснюватись протягом доби максимум. Київтеплоенерго відповідає за зовнішні мережі, керуючі компанії - за робочий стан мереж. Всі служби повинні працювати в чіткій координації та партнерстві для вирішення проблем, а не "відфутболювати" ці проблеми до різних інстанцій", - заявив очільник міста.

Читайте також: Київ має високий потенціал для створення агломерації - КМДА

Він наголосив, що це повинні розуміти всі - від керівника до лінійних працівників, а "хто цього не розуміє, працювати, гарантую, не буде".

"Сьогодні ключове завдання - стабілізувати проблему з теплопостачанням у столиці... Комунальні служби вже більше місяця працюють у посиленому режимі, усувають ті аварії, надзвичайні ситуації - всі ці " гейзери", пошкодження доріг. З травня за півроку Київтеплоенерго замінило майже 30 км найбільш аварійних ділянок у нашому місті", - додав Кличко.

Мер столиці також закликав киян телефонувати з будь-яких проблем з теплопостачанням на гарячу лінію 1557 та реєструватись на відповідному сайті.

Також Кличко наголосив, що всі відповідальні особи нестимуть відповідальність і за виконання або невиконання облаштування благоустрою після роботи аварійних служб у дворах будинків.

 Фото: прес-служба КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-