Київавтодор спростовує

Київавтодор спростовує "техногенну катастрофу" біля метро Дарниця

Фото
Укрінформ
"Київавтодор" спростував інформацію про руйнацію мосту над Броварським проспектом біля метро "Дарниця" в Києві і наголошує, що на місці ведуть роботи з ремонту тротуару, які вже  ввечері завершаться.

Про це повідомили у відомстві.

На мосту над Броварським проспектом ведуть роботи з ремонту тротуару / Фото: Сірик Анатолій. Укрінформ / Фото: Сірик Анатолій. Укрінформ

"На сайті одного інтернет-видання з’явилася інформація про начебто "техногенну катастрофу" і руйнацію мосту на вул. Будівельників. Комунальна корпорація "Київавтодор" офіційно заявляє, що інформація інтернет-видання не відповідає дійсності", - йдеться у повідомленні.

Водночас зазначається, що на шляхопроводі на перетині вул. Будівельників з Броварським проспектом і Святошино-Броварською лінією метрополітену біля ст. метро "Дарниця" ведуться роботи з ремонту тротуару і вже сьогодні ввечері ці роботи будуть завершені.

Крім того, "Київавтодор", згідно з розпорядженням Київської міської державної адміністрації від 19.09.2018 № 1723, запланував початок процедури закупівлі проектних робіт з капітального ремонту даної штучної споруди.

Читайте також: Кличко вимагає зупинити будівництво готелю на Андріївському узвозі

Комунальна корпорація "Київавтодор" укотре звертається до представників ЗМІ з проханням перевіряти інформацію з першоджерел і не поширювати інформацію, яка не відповідає дійсності.

Раніше ЗМІ повідомляли, що у п'ятницю, 16 листопада, в Києві на вулиці Будівельників, біля станції метро "Дарниця" над Броварським проспектом, провалилась частина конструкції моста

Фото: Інформатор

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-