У Кличка скаржаться, що снігоприбиральні машини застрягли в заторах

У Кличка скаржаться, що снігоприбиральні машини застрягли в заторах

Укрінформ
У Києві забезпечують безпечні умови руху транспорту та пішоходів 339 одиниць техніки та 61 бригада з ручного прибирання.

Про це під час брифінгу щодо подолання наслідків снігопаду у столиці зазначив заступник голови КМДА Дмитро Давтян, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На даний момент у місті Києві працює 339 одиниць техніки, 61 бригада з ручного прибирання. В місті є 424 одиниці техніки, яку "Київавтодор" може використовувати. У нас закуплено 35 тис. тонн солі, 34,5 тис. тонн піску - це ті запаси, які нам необхідні на весь зимовий період", - зазначив Давтян.

Читайте також: На столичні дороги вивели 287 одиниць спецтехніки - КМДА

За його словами, на даний момент у Києві спостерігаються 9-бальні затори.

Також, за його словами, у Києві сталося близько 300 ДТП. "70% з них пов'язані з літньою резиною, яку водії використовують", - пояснив він.

Давтян зазначив, що снігопад почався в години пік і це вплинуло на оперативну роботу комунальних служб, які мали прибирати сніг.

"Сьогодні основна проблема була в тому, що опади почалися якраз в годину пік, саме о 9 ранку, і через це було ускладнено прибирання технікою вулиць, тому що автомобілі "Київавтодору" також стояли в заторах. До вечора опади зменшаться і ситуація повністю стабілізується", - зазначив заступник голови КМДА.

Він додав, що ситуація з прибиранням снігу у місті під контролем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-