На столичні дороги вивели 287 одиниць спецтехніки - КМДА

На столичні дороги вивели 287 одиниць спецтехніки - КМДА

Укрінформ
З ранку в усіх районах столиці дорожники обробляють вулиці посипальними матеріалами та очищають від снігу тротуари, зупинки громадського транспорту, підходи до наземних і підземних пішохідних переходів.

Про це повідомляється на сайті КМДА

“Із 09:00 ранку в усіх районах столиці дорожники обробляють дороги столиці посипальними матеріалами та очищають від снігу тротуари, зупинки громадського транспорту, підходи до наземних і підземних пішохідних переходів, які обслуговують підприємства корпорації”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до роботи задіяна як великогабаритна спецтехніка, так і невеликі маневрені снігоприбиральні машини, які дозволяють оперативно прибирати тротуари.

Так, за даними КМДА, нині 287 одиниць снігоприбиральної техніки та 61 бригада з ручного прибирання забезпечують безпечні умови руху транспорту та пішоходів.

Читайте також: На дороги Києва вивели снігоприбиральну техніку

Водночас у столичній мерії нагадали, що підприємствами корпорації “Київатодор” було підготовлено 370 одиниць спецтехніки для роботи у зимовий період, враховуючи, зокрема, і навантажувачі посипальних матеріалів та снігонавантажувачі, котрі використовуються під час довготривалих інтенсивних снігопадів і для робіт з вивезення снігу.

Крім того, корпорацією у 2018 році були закуплені 44 трактори та 9 мінінавантажувачів для прибирання тротуарів і зупинок громадського транспорту.

Раніше повідомлялося, що снігоприбиральна техніка підприємств КК “Київавтодор” розпочала обробку дорожнього покриття столиці посипальними матеріалами.

На столичних автошляхах утворилися значні затори через виїзд машин на літній гумі.

Фото: прес-служба КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-