У Києві затримали іноземців за серію розбійних нападів на жінок

У Києві затримали іноземців за серію розбійних нападів на жінок

Фото, відео
Укрінформ
У Києві поліцейські затримали двох іноземців, які, одягнувши балаклави та застосовуючи газовий балончик, грабували жінок.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Двоє уродженців іншої держави нападали на киянок на території Солом'янського та Голосіївського районів столиці. Одягнувши балаклави, зловмисники застосовували газовий балончик, після чого відбирали у потерпілих сумочки з гаманцями та мобільні телефони. До місць скоєння злочинів "кримінальний дует" приїжджав на іномарці. У той час, коли один зі співучасників нападав на жертву, інший сидів за кермом та спостерігав за ситуацією", — повідомив начальник Головного управління Національної поліції у місті Київ Андрій Крищенко.

Зазначається, що київські оперативники затримали підозрюваних у розбійних нападах — іноземців, 1976 та 1981 років народження, на гарячому після останніх злочинних епізодів. Упродовж вечора зловмисники скоїли одразу два таких зухвалих злочини — на вулиці Митрополита Липківського та Саперно-Слобідській. Слідчо-оперативна група під час огляду автомобіля правопорушників вилучила у них жіночу сумку, рукавички, мобільні телефони, гроші та банківські картки.

Слідчі оголосили зловмисникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України, це — розбій. Вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу.

Читайте також: Завтра у двох місцях Києва перекриють рух транспорту

"У слідчих є всі підстави вважати, що на їх рахунку вісім аналогічних правопорушень, скоєних на території Києва та Київської області. За серію розбійних нападів їм загрожує до десяти років позбавлення волі", — зазначив Крищенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-