Кличко показав нове вуличне освітлення

Кличко показав нове вуличне освітлення

Відео
Укрінформ
Столична влада продовжує встановлювати нове сучасне LED-освітлення на вулицях і проспектах, мостах й інших об`єктах інфраструктури Києва.

Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив у себе на сторінці у Facebook

«Київ стає не тільки гарнішим, а й світлішим. Ми продовжуємо встановлювати нове сучасне LED-освітлення на столичних вулицях і проспектах, мостах й інших об`єктах інфраструктури. Вже модернізували освітлення на понад 230-ти об`єктах. Це робить рух на вулицях більш комфортним і безпечним, а місту дозволяє економити на електроенергії до 30 відсотків бюджетних коштів», - зазначив Кличко.

Він нагадав, що тільки протягом останніх місяців у Києві встановили сучасне LED-освітлення на бульварах Дружби народів і Вернадського, вулицях Жилянській, Саксаганського та інших. «Осяяним тепер виглядає і Набережне шосе», - зазначив Кличко.

Також міський голова розмістив на своїй сторінці відеоролик, у якому показане нове освітлення Набережного шосе в столиці.

Як повідомлялось, за два роки з початку втілення програми з модернізації зовнішнього освітлення, в Києві замінили 8 632 застарілих світильники на сучасні LEDи. Понад 2 500 з них встановили у 2017 році. 6 100 - цього року.

До кінця 2018-го в столиці планують оновити ще понад 3 000 світильників.

Читайте також: Кличко про транспортну інфраструктуру: Перетворення починаються зі столиці

LED-освітлення встановлено на бульварах Дружби Народів, Академіка Вернадського, вулицях Саксаганського, Жилянській, Московській, Полковника Затєвахіна, Коноплянській, Парково-Сирецькій, Виборзькій, Дорогожицькій, Залізничній, на Набережному шосе.

Тривають роботи із заміни зовнішнього освітлення на Північному мосту, вулицях Анни Ахматової, Голосіївській, Героїв Севастополя, Космонавта Волкова, Чорнобильській, Машинобудівній, Тараса Шевченка та інших.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-