Кличко розповів, коли у Києві відкриють новий пішохідно-велосипедний міст

Кличко розповів, коли у Києві відкриють новий пішохідно-велосипедний міст

Відео
Укрінформ
Столична влада планує звести та відкрити наприкінці весни наступного року пішохідно-велосипедний міст, що з'єднає парк "Володимирська гірка" з Аркою дружби народів.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у Facebook

"Ми продовжуємо робити наше місто гарнішим і привабливішим. До кінця весни наступного року плануємо презентувати ще одну локацію для прогулянок та відпочинку. - Пішохідно-велосипедний міст, що з'єднає парк “Володимирська гірка” з Аркою дружби народів. Міст, який плануємо звести, об'єднає два туристичних маршрути - Володимирську гірку та парк “Хрещатий”, і слугуватиме виключно для пішоходів та велосипедистів", - зазначив Кличко.

Мостовий перехід з бетону та скла буде довжиною 210 метрів, ширина - змінна - від 6 метрів у регулярних зонах до 14 метрів у зонах оглядових майданчиків.

Читайте також: У Кличка розповіли про найпопулярніші онлайн-сервіси серед киян

"З мосту відкриватиметься дивовижний вид на Дніпро, можна буде побачити увесь Київ! Також наступної весни ми завершимо реконструкцію Алеї художників і таким чином створимо великий туристичний маршрут, який розпочинатиметься від Пейзажної алеї і завершуватиметься біля Києво-Печерської Лаври", - підкреслив Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-