У Києві затримали зловмисника за серію крадіжок із дитсадків

У Києві затримали зловмисника за серію крадіжок із дитсадків

Укрінформ
У столичному районі Троєщина затримали 37-річного місцевого жителя, який за допомогою викрутки відчиняв двері приміщень дитячих садочків і викрадав побутову техніку. Доведена його причетність до 13-ти аналогічних злочинів. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Протягом серпня на спецлінію 102 надійшли повідомлення про викрадення речей із дитячих садочків. Слідчо-оперативна група виїздила на виклики та документувала злочини. Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку вийшли на слід 37-річного місцевого мешканця, якого обгрунтовано підозрювали у серії крадіжок. Чоловік пояснив, що потрапив у приміщення шляхом пошкодження замків та викрав пилососи, магнітофони, обігрівачі та засоби гігієни. Усе це він здавав у ломбард", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На кордоні затримали трьох українців, яких розшукує поліція

Розслідувалося кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. На час слідства зловмиснику суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту. Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом спрямовані до суду для визначення чоловіку покарання за крадіжки з дитсадків. Правопорушнику загрожує до шести років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-