Київрада поновить засідання 9 жовтня - Кличко

Київрада поновить засідання 9 жовтня - Кличко

Укрінформ
Через напад на київського міського депутата Сергія Гусовського пленаре засідання Київради перенесено на 9 жовтня.

Про це на засіданні Київради 4 жовтня сказав голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Через те, що відбулася така надзвичайна ситуація, сьогодні ми переносимо пленарне засідання на вівторок, 9 жовтня", - зазначив Кличко.

Згідно порядку денного, депутати Київської міської ради мали розглянути на пленарному засіданні 4 жовтня питання реорганізації Київського центру соціальної адаптації престарілих, інвалідів та осіб, що не мають постійного місця проживання, питання створення інклюзивно-ресурсних центрів, порядок затвердження ревіталізації дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, питання ремонтних робіт у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах, питання передачі та приватизації майна тощо.

Читайте також: КМДА вводить “фейсконтроль” на вхід

Як повідомляв Укрінформ, 4 жовтня перед пленарним засіданням Київської міської ради невідомі побили та облили зеленкою депутата Київради Сергія Гусовського. Поліція Шевченківського району столиці відкрила два кримінальних провадження за фактом цих подій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-