КМДА вводить “фейсконтроль” на вхід

КМДА вводить “фейсконтроль” на вхід

Укрінформ
Перший поверх Київської міської держадміністрації відкриють уже в грудні, однак бажаючі потрапити до будівлі тепер будуть зобов'язані пред'явити посвідчення і пройти контроль.

Про це поінформував у четвер на засіданні Київради міський голова Віталій Кличко після виступу керівника столичної поліції стосовно побиття депутата Сергія Гусовського, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У грудні вже буде відкрито перший поверх Київради і КМДА, так званий публічний простір. Ми в жодному разі не обмежуємо вхід у будівлю всім бажаючим, але однозначно для того, щоб запобігти провокаційним діям, вхід в КМДА буде дозволено винятково людям, які зможуть пред'явити свої посвідчення, залишити свої дані і пройти контроль", - сказав Кличко.

За його словами, це аж ніяк не спрямовано на те, щоб обмежити бажання людей потрапити до Київради чи КМДА, а для того, "щоб до будівлі не заносили будь-які предмети, що можуть нести загрозу всім присутнім". "Інших форм безпеки наразі не буде", - зазначив мер.

Читайте також: Київраду взяли під посилену охорону

Нагадаємо, сьогодні у приміщенні Київради невідомі напали на депутата Сергія Гусовського, облили його зеленкою. В цей час під Київрадою тривала акція проти забудови житлового масиву Осокорки та Поштової площі.

На даний час триває ремонт на першому поверсі Київської мерії, його мають перетворити на так званий сучасний публічний простір.

Згідно з проектом з першого поверху прибирають усі перегородки, приміщення перетворюється на “вільний єдиний простір”. Тут також створять сучасну систему безпеки і відеоспостереження. А для найменших відвідувачів у мерії має з'явитися дитяча ігрова кімната.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-