Киянин ходив із гранатою у сумці -

Киянин ходив із гранатою у сумці - "для самозахисту"

Фото
Укрінформ
У Дніпровському районі Києва у 45-річного місцевого жителя поліцейські вилучили гранату, яку він зберігав у сумці "для самозахисту".

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"У ході відпрацювання оперативної інформації працівники карного розшуку разом із дільничними офіцерами Дніпровського управління поліції вилучили у чоловіка боєприпас, який він зберігав у сумці", - йдеться у повідомленні.

Як зазначив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, зловмисником виявився 45-річний місцевий житель, який до кримінальної відповідальності раніше не притягувався. У нього вилучили предмет, схожий на гранату РГД-5 з запалом. Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він пояснив, що придбав гранату для самозахисту. Нині поліцейські з'ясовують, хто продав йому боєприпас. Небезпечний предмет відправили на експертизу.

Читайте також: У Коростені мешканців будинку евакуювали через загрозу вибуху

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

Фото: Поліція Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-