Поліція з’ясовує, хто вночі палив автівки у Дарниці

Поліція з’ясовує, хто вночі палив автівки у Дарниці

Укрінформ
Столичні правоохоронці з'ясовують обставини підпалу автомобілів у Дарницькому районі на проспекті Григоренка, внаслідок чого вогнем пошкоджено п’ять транспортних засобів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Вночі до чергової частини Дарницького управління поліції надійшло повідомлення, що на проспекті Григоренка горять автомобілі. За вказаною адресою негайно виїхали екіпажі патрульних поліцейських та слідчо-оперативна група у повному складі. Рятувальники загасили полум'я, втім п'ять іномарок були частково пошкоджені вогнем", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місці події до працівників поліції звернулись із відповідними заявами власники пошкодженого автотранспорту. Криміналісти провели ретельний огляд території, аби встановити справжні причини загоряння автомобілів.

Читайте також: У Рівному спалили авто депутата міськради

Слідчим відділом Дарницького управління поліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Як повідомлялось, 20 вересня о 2:39 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на пр. Григоренка, 1. На місце події негайно прибули вогнеборці 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Як виявилось, біля 16-поверхового житлового будинку на території автостоянки в припаркованому автомобілі Skoda Octavia виникла пожежа з подальшим розповсюдженням вогню на поруч розташовані автомобілі Suzuki CX, Skoda Fabia, Mazda та Opel Vectra. О 3:12 пожежу було ліквідовано. Внаслідок пожежі в автомобілі Skoda Octavia вигорів моторний відсік, пошкоджено салон, лакофарбове покриття, в автомобілі Suzuki CX вигорів салон, пошкоджено моторний відсік, лакофарбове покриття, в інших автомобілях пошкоджено лакофарбове покриття, елементи оптики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-