Столична служба зайнятості провела масштабне профтестування для молоді

Столична служба зайнятості провела масштабне профтестування для молоді

Фото
Укрінформ
У рамках масштабного освітнього фестивалю "Маркет мов" Київський міський центр зайнятості провів профорієнтаційне тестування для молоді.

Про це Укрінформу повідомили у Київському міському центрі зайнятості.

Столична служба зайнятості взяла активну участь у фестивалі, що відбувся за підтримки Міністерства інформаційної політики України та проекту Lingva.Skills за ініціативою Студентської ради при Міністерстві інформаційної політики.

Під час фестивалю, служба зайнятості розгорнула мобільний центр профорієнтації у центрі міста, де усі охочі мали змогу пройти профдіагностичне тестування, а також ознайомилися з наявними вакансіями.

Участь у профтестуванні від служби зайнятості взяли понад тисячу учасників фестивалю.

Особливу увагу фахівці служби зайнятості приділили профорієнтаційному тестуванню для молоді. Всім бажаючим  було запропоновано виконати практичне завдання із самотестування щодо нахилів до певної професії. Своєчасна профорієнтаційна робота з молоддю на сьогодні є основою запобігання молодіжного безробіття та розвитку трудового потенціалу країни.

«Ми покликані допомогти молоді усвідомити важливість виховання в собі активної життєвої позиції та успішного професійного самовизначення», - зазначили у службі зайнятості.

Крім цього, для учасників фестивалю фахівці служби зайнятості провели майстер-класи зі складання резюме, а також надали консультації з працевлаштування.

Читайте також: Дуальна освіта сприятиме працевлаштуванню безробітних

Для розширення можливостей працевлаштування молоді служба зайнятості проводить такі заходи, як «Ярмарок вакансій для молоді», «День зайнятості молоді», «День відкритих дверей навчальних закладів» тощо.

Фото: КМЦЗ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-