У Київраді колишні члени фракції

У Київраді колишні члени фракції "Самопоміч" створили депгрупу

Укрінформ
Колишні члени фракції "Об’єднання "Самопоміч" у Київській міській раді створили депутатську групу "Київська команда". 

Про це під час засідання Київради поінформував депутат Київради Сергій Гусовський, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Позафракційні депутати Київради VIII скликання, що виявили бажання на основі їх взаємної згоди об'єднатися в депутатську групу... вирішили добровільно об'єднатися у депутатську групу "Київська команда" для спільної роботи у Київраді. Депутатська група сформована у складі 17 позафракційних депутатів Київради", - сказав Гусовський. 

Головою групи обрано Гусовського. 

Читайте також: Боляче, але необхідно: Садовий прокоментував розпуск "Самопомочі" у Київраді

Як повідомлялось, минулого тижня виконавчий комітет "Самопомочі" виключив депутатів Київради Сергія Гусовського, Олексія Руденка, Сергія Харчука та Вадима Васильчука із лав партії за завдання шкоди репутації цієї політичної сили. У “Самопомочі” заявили, що вказані депутати підтримали рішення Київради про виділення родичам їхнього колеги Романа Марченка земельних ділянок у Києві, які, як стверджують у партії, він же раніше і захопив. Загальна площа ділянок становить понад 1,4 га. 

У вівторок, 11 вересня, Гусовський оголосив про розпуск фракції “Самопомочі" у Київраді та припинення її діяльності. Він також анонсував створення у міській раді нової депутатської групи, до якої увійдуть колишні члени фракції “Самопомочі”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-