Учнями інклюзивних перших класів столиці стали 13 дітей з інвалідністю

Учнями інклюзивних перших класів столиці стали 13 дітей з інвалідністю

Укрінформ
Учнями інклюзивних 1-х класів столичних загальноосвітніх шкіл стали 13 вихованців Київського міського центру реабілітації дітей з інвалідністю.

Про це повідомляє прес-служба КМДА. 

"У новому 2018-2019 навчальному році учнями інклюзивних 1-х класів столичних загальноосвітніх шкіл стали 13 вихованців Київського міського центру реабілітації дітей з інвалідністю", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сім’ї першокласників протягом року перебували на соціальному супроводі спеціалістів Центру, і зараз кожен з вихованців може похвалитися успіхами у спорті, музиці, танцях чи інших видах мистецтва, а головне – кожен з дітей показав результати під час медичної та психологічної реабілітації.

Читайте також: Кличко відкрив нову надсучасну школу в Дарницькому районі Києва

Разом з Благодійним фондом «Об’єднання світових культур» дітей урочисто привітали та подарували набори першокласника: рюкзак, зошити, альбоми, кольоровий папір, картон, олівці, фломастери, фарби та інші необхідні речі для ефективного навчання.

Крім подарунків, для дітей провели майстер-клас та влаштували цікаву шоу-програму. Креативний подарунок підготували вихованці табору англійської мови «Е-сатр», що проходить у Центрі. Діти зняли відеопривітання для першокласників англійською мовою і побажали їм наснаги та успіхів на новому етапі їхнього життя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-