У Києві чоловік за рік обікрав понад півтора десятка шкіл та дитсадків

У Києві чоловік за рік обікрав понад півтора десятка шкіл та дитсадків

Укрінформ
У Києві затримали чоловіка, який з початку року обікрав понад півтора десятка шкіл та дитячих садків на території Солом'янського району столиці.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

“Київською місцевою прокуратурою № 9 повідомлено про підозру 39-річному чоловіку, який упродовж року вчинив серію крадіжок з приміщень шкіл та дитячих садків у Києві”, - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що 13 червня 2018 року зловмисник зламав двері і пробрався до приміщення школи № 310, розташованої по бульвару Вацвела Гавела у Солом'янському районі, звідки викрав ноутбук та мультимедійний проектор.

Читайте також: У Києві затримано чоловіка під час спроби обікрасти стоматцентр

“У ході проведення оперативно-розшукових заходів крадія вдалося встановити. За місцем проживання останнього працівники поліції виявили речі, викрадені з школи № 310, а також багато іншого майна, викраденого з приміщень інших шкіл та дитячих садків”, - уточнюється у повідомленні. 

Чоловік зізнався, що крім цієї школи, упродовж року обікрав ще 16 дитячих навчальних закладів, розташованих на території Солом’янського району  Києва. Частину викраденого він зберігав за місцем проживання, решту здав у ломбард. 

У подальшому в ході проведення слідчих дій встановлено та витребувано інформацію з ломбарду, якою підтверджуються покази 39-річного крадія.

Наразі злочинцю повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 185 КК України (вчинення крадіжки, поєднаної з проникненням у житло чи інше приміщення) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Також місцевою прокуратурою вирішується питання про оголошення зловмиснику про підозру за ще 16 епізодами злочинної діяльності. За вчинене йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-