У Києві відкрили новий сервісний центр МВС

У Києві відкрили новий сервісний центр МВС

Фото
Укрінформ
У центрі столиці 31 серпня відкрили новий сервісний центр МВС.

Про це інформує прес-служба міністерства.

“Cьогодні в центрі міста Києва відкрили новий сервісний центр МВС, де можна тепер швидко зареєструвати авто, замінити необхідні дані в свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу або ж замінити посвідчення водія. Усі послуги займатимуть від 30 хвилин до 2 годин. Центр працюватиме за адресою: вулиця Миколи Грінченка, 18, з вівторка по суботу без обідніх перерв, понеділок та неділя – вихідні дні”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у сервісному центрі МВС площею 226,9 кв. м для обслуговування населення працюють 10 адміністраторів у відкритому сучасному опен-спейсі. Новий центр оснащений електронною чергою, електронним інформаційним боксом, також тут є планшет для оцінки якості надання послуг і веб-камера, за допомогою якої на сайті Головного сервісного центру МВС в онлайн-режимі можна переглянути процес обслуговування і завантаженість центру.

На прилеглій до адміністративної будівлі території облаштовано майданчик з якісним освітленням для проведення експертного огляду транспортних засобів, паркувальні місця для відвідувачів та зона відпочинку.

«Це вже 4-ий новий сервісний центр МВС в Києві, до кінця року ми запустимо ще 2 у місті Києві, а також зможемо завершити оновлення майже усіх сервісних центрів МВС по Україні», – зазначив заступник міністра внутрішніх справ Сергій Гончаров.

Читайте також: МВС закликає вшанувати хвилиною мовчання загиблих під Радою нацгвардійців

Як повідомлялося, 28 серпня у столиці відбувся запуск сервісу на основі відкритих даних про первинну реєстрацію автомобіля в Україні.

Фото: mvs.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-