У Києві невідомі пограбували та підпалили книгарню

У Києві невідомі пограбували та підпалили книгарню

Фото
Укрінформ
У Києві двоє невідомих пограбували та підпалили книгарню, побивши продавця.

Про це повідомляє відділ комунікації столичної поліції.

“Вчора ввечері у чергову частину Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що двоє невідомих побили його та підпалили магазин, де він працює продавцем”, - зазначили у поліції.

За словами потерпілого, у приміщення магазину зайшов чоловік і попросив показати книгу для подарунку. Коли продавець підійшов до стелажів, невідомий вдарив його по голові, після чого у магазин зайшов ще один чоловік, облив підлогу невідомою речовиною та підпалив, поінформували в поліції з посиланням на потерпілого. Зловмисники забрали мобільний телефон, гроші та втекли з місця події. 

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За даним фактом розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) та ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. За вчинення правопорушень передбачено до десяти років позбавлення волі. 

Поліція проводить усі необхідні розшукові та слідчі дії, спрямовані на розшук та затримання зловмисників, наголошується в повідомленні.

У свою чергу в ДСНС поінформували, що площа пожежі у книжковому магазині на вул. Будівельників у Дніпровському районі становила 10 кв. м. 

Повідомлення про пожежу на 1-му поверсі 5-поверхового житлового будинку в книжковому магазині надійшло 29 серпня о 19:57. Рятувальники вже о 20:16 локалізували пожежу на площі 10 кв. м, а о 20:32 - ліквідували.

За даними ДСНС, внаслідок пожежі пошкоджено книжкові стелажі, книги, закопчено стіни та стелю магазину.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-